Șanse mici la Final Four pentru CSM București, după turul cu Metz

0
3620

CSM București își joacă locul în Final Four-ul Ligii Campionilor în Franța, după ce a pierdut pe teren propriu manșa tur a sferturilor, contra lui Metz, scor 26-31.

Campioana Franței a condus jocul din primul minut și n-a mai cedat inițiativa până la ultimul fluier al arbitrelor, în ciuda faptului că fetele lui Dragan Djukic s-au luptat admirabil și s-au ținut aproape de adversare.

Cele mai bune marcatoare ale ” tigroaicelor” au fost Jovanka Radicevic, 10 goluri, și Andrea Lekic, 9 goluri.

„În primul rând, vreau să-l felicit pe Emmanuel și echipa lui deoarece au fost mai buni în seara asta. Au câștigat partida, deși nu mă așteptam la o asemenea diferență. Totodată, vreau să-mi felicit fetele pentru efortul pe care l-au depus în acest meci. Am făcut o mulțime de greșeli, au fost mulți nervi, am avut parte de un meci fizic, iar ei au fost mai buni la asta. Ne-am pregătit mult pentru acest meci, dar nu e deloc ușor să joci contra Metz-ului în acest sezon. O să zburăm în Franța pregătiți pentru a face orice ca să întoarcem rezultatul în favoarea noastră.” – Dragan Djukic, antrenor CSM Bucuresti.

„A fost un meci extrem de greu. Am reușit să menținem tempo-ul, iar pentru noi a fost extrem de dificil. Îmi pare rău pentru cele 5 goluri diferență, dar știu că o să ne pregătim, o să corectăm greșelile din meciul acesta ca să obținem un rezultat bun în Franța.” – Elizabeth Omoregie, jucătoare CSM Bucuresti

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY