Sandu Iacob încă speră la un loc în primele opt: „Vrem în play-off cu orice preț!”

0
2726

Chiar dacă locul opt pare departe, HC Vaslui nu renunță la ideea accederii în play-off. Prin vocea lui Sandu Iacob, moldovenii afirmă că se vor lupta până la ultima picătură de energie pentru a-și îndeplini misiunea.

Vasluienii s-au reunit pe data de 11 ianuarie sub comanda lui Alexandru Acsinte, secundul echipei și a disputat până în acest moment trei partide amicale: 28-31 cu CSSM Bacău, 54-31 cu Poli Iași și 40-35 cu CSM Focșani. Gândul moldovenilor se duce către un loc în play-off, chiar dacă distanța față de locul opt este de șapte puncte. „Scopul este același, este un obiectiv autoimpus. Vrem în play-off cu orice preț. Șansele scad însă odată cu trecerea etapelor, dar nu ne vom da la o parte. Avem nevoie de câteva victorii în deplasare, cum ar fi la CSM București, Poli Timișoara sau Potaissa Turda. La finalul sezonului regulat ne vom reașeza, în funcție de locul ocupat. Echipa a avut aceeași linie în prima parte a sezonului, cu excepția a trei partide, când nu ne-am ridicat la nivelul dorit al determinării. E drept, nu ne-au ajutat de fiecare dată rezultatele, însă am arătat o atitudine bună.”, ne-a spus Sandu Iacob, antrenorul principal al echipei.

Chiar dacă n-a participat la antrenamentele echipei de la început, fiind implicat în acțiunea echipei naționale, Sandu Iacob nu este îngrijorat de acest lucru. „Nu sunt îngrijorat, echipa a rămas în pregătire cu Alexandru Acsinte, care are suficientă experiență și cunoștințele necesare.”, a comentat Sandu Iacob situația.

HC Vaslui abordează partea a doua a sezonului cu același lot ca și în 2015. Singura incertitudine este prezența lui Didi Hrimiuc în primul meci oficial, cel cu CSM București de pe 3 ianuarie, acesta având probleme la genunchi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY