Sandu Iacob debutează în cariera de antrenor cu un succes categoric

0
1252

vaslui-energia 15-16HC Vaslui a făcut spectacol în faţa a peste 700 de spectatori, oferind un debut perfect pentru Sandu Iacob în postura de antrenor principal. În afară de tehnician, de la gazde au debutat în Liga Naţională şi trei jucători: Tiberius Moldovanu, Sebastian Polocoşer şi Ovidiu Pasere.

Reîntâlnirea cu handbalul de primă ligă a atras ca un magnet vasluienii către Sala Sporturilor. Peste 700 de spectatori au asistat la debutul în noul sezon al HC Vaslui.
Cu un staff nou, aflat la primul joc oficial în această postură, şi cu un lot remaniat şi întinerit, formaţia vasluiană a oferit un spectacol de calitate, la care nici cel mai optimist suporter nu se aştepta. Junii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte au început însă cu trac partida cu Pandurii lui Liviu Andrieş, care şi-au adjudecat primul sfert al meciului cu două goluri avans (scor 6-8).
Având în spate un public entuziasmant, vasluienii au căpătat încredere şi au trecut la timonă, preluând conducerea cu cinci minute înainte de pauză şi plecând la vestiare la adăpostul a trei goluri (13-10).
Partea a doua a început cum nu se poate mai bine pentru Vaslui, care în cinci minute a marcat patru goluri consecutive, majorând diferenţa la şase (17-11). Gazdele au condus şi cu opt goluri, scor 23-15, însă adversarul a tras din răsputeri pentru a reveni pe tabelă, fără şansă însă. Polocoşer, Soare, Bujor, Hagiu şi Roşu, în zi de graţie, au reuşit să menţină HC în avantaj clar.
De remarcat şi evoluţia încântătoare a portarul Tudor Stănescu, care a blocat în multe situaţii atacurile gorjenilor.

HC Vaslui-Energia Pandurii Tg. Jiu 30-25 (13-10)
HC Vaslui: Roşu 8 goluri, M. Bujor 7, Hagiu 3, G. Bujor 2, Polocoşer 2, Moldovanu 2, Soare 2, Anton 2, Cotinghiu 1, Hrimiuc 1
Energia Pandurii Tg. Jiu: Țuțu 6 goluri, Iancu 4, Păunică 4, Nistor 3, Acatrinei 3, B. Mănescu 3, Șoldănescu 1, Giotoiu 1
Aruncări de la 7m: 4/4, respectiv 2/2
Eliminări: 6 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

sursă text: Cristi Lapa – obiectivvaslui.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY