Sancțiuni dure dictate de Comisia de Disciplină

1
1320

novanc csmb-dinamoTensiunea a atins cote maxime în finalul sezonului, în care au avut loc mai multe momente importante, atât în semifinalele campionatului, cât și în finalele campionatului. Remus Cojocaru, observatorul partidei dintre Minaur și Dinamo, Marius Novanc, Marius Sadoveac sau Liviu Bala se află printre cei penalizați.

După semifinala dintre Minaur și Dinamo, în care regulamentul a fost aplicat greșit la seriile de aruncări de la șapte metri, observatorul Remus Cojocaru a fost suspendat pe o perioadă de șase luni de zile, în timp ce cei doi arbitri, Claudiu Gorina și Florin Melencu, au fost opriți de la delegări pentru o perioadă de o lună, începând cu data de 3 iunie.

În urma finalei feminine, Liviu Bala a primit o amendă de 1000 lei pentru faptul că a intrat în vestiarul arbitrilor și încă o amendă de 2000 lei pentru că le-a adus injurii acestora. Tot în urma meciului în urma căruia CSM-ul a câștigat titlul național, HCM Baia Mare va disputa două partide cu porțile închise din cauza incidentelor provocate de suporterii băimăreni.

Pe finalul partidei dintre Minaur Baia Mare și CSM București, cele două echipe au fost aproape de o încăierare generală, iar Marius Sadoveac și Marius Novanc au văzut cartonașele roșii din partea celor doi oficiali. Interul dreapta al Minaurului a primit o suspendare de patru etape și o amendă de 1000 lei, în timp ce pivotul CSM-ului va sta șase etape și va trebui să plătească o amendă de 1500 lei.

Suspendată o etapă va fi și Elena Șerban, portarul echipei CSM Ploiești, care a primit cartonașul roșu în ultimul meci disputat de gruparea prahoveană în acest sezon, în deplasarea de la Zalău. În schimb, Tadas Stankevicius, pivotul Energiei, a primit doar o amendă după ce a primit cartonașul roșu în meciul cu HC Vaslui.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY