Sabine Klimek va juca la HC Zalău

1
2744

sabine klimek muresulHC Zalău a acontat una din principalele marcatoare din sezonul trecut competițional. Sabine Klimek, fosta jucătoare a Mureșului, a semnat cu gruparea antrenată de Gheorghe Tadici.

În vârstă de 24 de ani, Klimek a impresionat în sezonul trecut, în care a fost printre golgheterele campionatului. Jucătoarea născută la Timișoara a semnat cu HC Zalău, formație care mai așteaptă un pivot la echipă în perioada următoare. „Cred că dacă nu ar fi părăsit în urmă cu trei ani HCM Baia Mare, Klimek era astăzi convocată şi la lotul de senioare. Oricum, în scurt timp cred că poate fi înlocuitoarea Aureliei Brădeanu. Este o jucătoare foarte bună pe faza de atac şi cred că numai neşansa a făcut ca ea să nu facă parte astăzi din lotul naţional de senioare. Odată cu transferul său, pot spune că am rezolvat problema atacului. Urmează să semnăm contractul şi cu pivotul”, a declarat Gheorghe Tadici pentru magazinsalajean.ro.

Sabine Klimek reprezintă al patrulea transfer realizat de Zalău în această vară, după Anca Onicaș, Teodora Bloj și Larisa Tămaș.

1 COMMENT

  1. Succes pe mai departe pentru sportiva, sa ajunga cat mai rapid cu putinta la nationala, acolo unde este mare nevoie de ea.
    Si o erata pentru voi: sportiva Sabine Klimek s-a nascut in Timisoara, nu in Baia Mare.

LEAVE A REPLY