Rusia, eliminată de la Euro ! România va întâlni Spania, Ungaria și Polonia în Main Round

1
1696

polonia-rusia euroJoi seară, în grupa A, a avut un loc un alt meci care a decis ce-a de a treia echipă calificată în grupele principale. Surprinzător, Polonia a învins Rusia și merge mai departe în competiție.

Dacă Ungaria și Spania își asiguraseră locurile în Main Round, Rusia nu era sigură de acest lucru și trebuia să treacă de Polonia pentru a se califica. Doar că polonezele au reușit surpriza și au învins cu 29-26, trimițând echipa lui Trefilov acasă.

Tot ieri, Spania a învins Ungaria, 27-26, iar Norvegia a trecut de Danemarca, 27-21, astfel că, în acest moment, clasamentul grupei din care România face parte arată așa: 1. Norvegia 4p, 2. Spania 4p, 3. Ungaria 2p, 4. Danemarca 1p, 5. România 1p, 6. Polonia 0p.

Partidele din Main Round vor avea loc tot la Debrecen, iar România va întâlni Ungaria (sâmbătă, ora 21:30), Spania (luni, ora 17:00) și Polonia (miercuri, ora 17:00).

1 COMMENT

  1. Pai se pare ca antrenorii din vechea garda au inceput sa nu mai dea rezultate. Ratner de la Ucraina- 76 ani nu a calificat echipa. Nemeth -61 ani- scartaie cu Ungaria (la care e adevarat ca lipseste Gorbicz si se vede), Trefilov -59 ani- a plecat acasa cu o echipa a Rusiei plina de jucatoare de valoare. Tadici-62-ani se agata de talentul jucatoarelor care castiga aproape singure meciurile. Priviti la Polonia unde Rasmussen face minuni cu o echipa din care am auzit doar de Wojtas Byzdra sau Kudlacz. Echipa Romaniei va avea viata grea dar calificarea nu e imposibila.

LEAVE A REPLY