Roxana Gatzel a obținut trofeul care îi lipsea: golghetera Ligii Naționale! „Mă bucur că la 35 de ani am luat și acest titlu!”

0
3429

La primul sezon în Liga Națională, Măgura Cisnădie a reușit să evite retrogradarea directă în ultima etapă și să meargă la barajul de menținere în prima divizie. A fost o luptă dură, câștigată pe ultima sută de metri, un rezultat însă ce nu putea fi obținut fără aportul Roxanei Gatzel.

Veterana din formația antrenată de Alexandru Weber a fost cea mai bună marcatoare a Ligii Naționale în sezonul 2015/2016. Ajunsă la 35 de ani, Roxana Gatzel a marcat 211 goluri, aproape o treime din toate reușitele Cisnădiei din acest sezon. Un trofeu ce îi lipsea din palmaresul bogat, dar pe care nu l-a țintit vreodată. „Nu mi-am propus niciodată să fiu golghetera campionatului, întotdeauna am jucat colectiv și importante au fost pentru mine rezultatele echipei. Mă bucur totuși că la 35 de ani am luat și acest titlu.”, ne-a declarat Roxana Gatzel.

Formația sibiană nu și-a încheiat parcursul din acest sezon, urmând să dispute barajul de menținere în prima ligă în compania a două divizioare secunde, ce se vor stabili prin tragere la sorți. Una din ele ar putea fi chiar Cetate Deva, formație pe care Măgura Cisnădie a învins-o în barajul sezonului trecut la Vâlcea, obținând astfel biletele pentru Liga Națională. Gatzel consideră însă că nu se pune problema ca echipa să retrogradeze în Divizia A. „Îmi place să cred că nu vom avea probleme la baraj. Trebuie să ne pregătim la fel de bine ca și până acum, să facem jocuri bune și să rămânem în Liga Națională.”, continuă Roxana Gatzel. Până la baraj, Cisnădie susține un meci la Slobozia, în Cupa României, care este însă în planul secund. „Mă gândesc în primul rând la baraj.”.

Roxana Gatzel consideră că a făcut o alegere bună prin transferul la Măgura Cisnădie și afirmă că va mai juca cel puțin un sezon sub comanda lui Alexandru Weber. „A fost un an extraordinar pentru mine. Mă simt extraordinar de bine, am întâlnit oameni de calitate la Cisnădie și mă felicit că am venit aici. A fost un sezon greu, dar mă bucur că am luat trei puncte în meciul de sâmbătă și că am evitat retrogradarea. Voi continua la Cisnădie, important e să fiu sănătoasă. Un sezon sigur voi mai juca aici, apoi vedem ce va fi.”, a încheiat golghetera Ligii Naționale.

Roxana Gatzel a ajuns la Măgura Cisnădie în 2014, după ce s-a despărțit de SCM Craiova, și a contribuit decisiv la promovarea echipei în Liga Națională, la primul sezon din istorie.

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY