Romanul se pregătește la Brașov

0
1093

hcm roman-hc zalau 13-14HCM Roman a reluat pregătirea pentru partea a doua a sezonului și a disputat deja un turneu amical, pe teren propriu, la care au mai participat Dunărea Brăila, CSM Slobozia și CSU Neptun Constanța.

În aceste zile, Romanul va lua startul la turneul amical de la Brașov, unde mai participă Corona, HC Zalău și CSM Slobozia și la care ar fi trebuit să joace și Craiova, dar a declinat propunerea făcută de vicecampioană.

Florin Pera s-a declarat însă mulțumit de ceea ce a văzut la echipa sa, chiar dacă timpul pe care l-a avut la dispoziție a fost scurt, acesta fiind plecat cu echipa națională de senioare în Ungaria, la Campionatul European. „Am pus accentul pe pregătirea fizică și am avut doar câteva antrenamente cu mingea. Pot să spun că sunt mulțumit, au fost și multe lucruri bune în aceste meciuri. Vrem ca la anul să arătăm un joc mai eficient și mai omogen.”, ne-a spus Florin Pera.

Tot în 2015, HCM Roman va disputa și meciurile din Cupa Cupelor, cu FC Midtjylland, formație care în sezonul trecut a ajuns până în Final Four-ul Ligii Campionilor. Fanii echipei s-ar putea să fie nevoiți să meargă la Piatra Neamț pentru a vedea meciul cu reprezentanta Danemarcei, încasările din bilete fiind mult mai mari.

Programul turneului de la Brașov:

Duminica 28 decembrie 2014

ora 09:00 Corona Brasov-Unirea Slobozia
ora 10:30 HC Zalau-HCM Roman
ora 21:00 Corona Brasov-HCM Roman
ora 22:30 HC Zalau-Unirea Slobozia

Luni 29 decembrie 2014

ora 09:30 Corona Brasov-HC Zalau
ora 11:00 Unirea Slobozia-HCM Roman

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY