Romanul se impune fără emoții în fața Clujului

0
1888

HCM Roman a trecut cu bine peste perioada dificilă cauzată de eliminarea din Cupa EHF și de înfrângerea de pe teren propriu cu Corona Brașov. Gruparea lui Florin Pera a învins fără probleme Clujul, 29-21 (14-9), și ajunge la două puncte în urma Brăilei în clasament.

Duelul de la Roman a fost echilibrat doar în primele 12 minute. Clujul a ținut pasul doar pe început, în condițiile în care echipa gazdă a fost superioară din toate punctele de vedere.

HCM-ul a marcat de trei ori consecutiv și a dus scorul la 8-5, profitând de destule inexactități ale oaspetelor, dar și de paradele lui Tymoshenkova, mult mai inspirată decât Enache și Prodan în această dispută. În ciuda time-out-ului rapid cerut de Carmen Amariei, ”U” Cluj nu a dat semne de revenire, iar ecartul s-a mărit până la șase goluri pe finalul primei părți, printr-un gol marcat de Diana Druțu.

Clujul a avut câteva momente mai bune în startul părții a doua și s-a apropiat la patru goluri, 12-16, însă în doar trei minute Romanul s-a desprins din nou, decisiv de data aceasta: Glibko și Iuganu au dus scorul la 19-12 și au rezolvat practic soarta partidei. Pe final, ambii antrenori au rulat întreg lotul disponibil, iar Toskovic stabilea cea mai mare diferență a partidei în minutul 50, de nouă lungimi: 25-16. La final, tabela indica 29-21 în favoarea Romanului, un succes meritat care apropie HCM-ul de podium.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Roman1429
”U” Cluj921

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY