Romanul scapă printre degete victoria cu Skuru

0
1102

dana babeanuHCM Roman a ratat de puțin victoria în primul meci din Cupa Cupelor, în care a întâlnit pe Skuru IK, reprezentanta Suediei. Echipa lui Florin Pera n-a avut un meci deloc simplu, iar returul de mâine se anunță interesant.

Prima repriză a partidei a fost una cu foarte multe goluri, în care cele două defensive nu au existat. Romașcancele s-au văzut conduse la cinci goluri de către nordice, dar au revenit în finalul primei părți și au intrat la cabine cu un deficit de un singur gol (18-19).

Actul secund a fost însă complet diferit, ambele echipe ratând mult din situații clare de gol. Echilibrul a fost permanent, iar pe final Romanul a avut o șansă imensă de a câștiga partida. Cu trei minute înainte de final, echipa lui Florin Pera conducea cu 29-26, dar s-a văzut egalată la 29 în minutul 59. Gazdele de astăzi au mai preluat conducerea o dată, însă Skuru a revenit iar și a scos un egal care amână deznodământul pentru mâine.

HCM Roman-Skuru IK 30-30 (18-19)
HCM Roman: Iuganu 7 goluri, Stoleru 6, Agrigoroaie 5, Băbeanu 4, Mihalschi 4, Chitacu 2, Druțu 1, Toskovic 1
Skuru IK: Hawia-Svensson 7 goluri, Claeson 5, Stromberg 4, Rutqvist 3, Nordstrom 3, Sodren 3, Ostlund 3, Hellstrom 1, Ahlen 1
Aruncări de la 7m: 7/5, respectiv 4/2
Eliminări: 1 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY