Romanul încheie anul cu un succes fără emoții

0
1790

hcm roman-hc zalau 13-14HCM Roman a încheiat anul 2014 cu un succes categoric în fața Sloboziei, 27-20, într-un meci dominat cu autoritate. Romașcancele intră în vacanță de pe poziția a cincea, cu 25 de puncte, dar și calificate în optimile Cupei Cupelor.

Chiar dacă oboseala s-a simțit din plin la echipa lui Florin Pera, aceasta a trecut cu bine peste ultimul obstacol al anului: meciul cu Slobozia. Gazdele din această dimineață au început bine meciul și au avut încă din start un avantaj de șase goluri, în condițiile în care Slobozia a înscris al doilea gol abia în minutul 17. Până la pauză însă scorul s-a strâns, 13-9, dar echilibrul s-a rupt definitiv la zece minute de la reluare, când Romanul s-a desprins la opt goluri (20-12). Cum soarta meciului era hotărâtă, ambii antrenori au dat posibilitatea tuturor jucătoarelor să evolueze, iar la final tabela indica 27-20 în favoarea gazdelor.

Florin Pera, HCM Roman: „Felicit fetele pentru faptul că au rămas conectate la importanța acestui joc. În urma calificării din Cupa Cupelor, s-a resimțit oboseala, am avut două meciuri foarte tari cu Skuru. Fetele au arătat însă o bună poftă de joc, am avut o prestație bun, un început de joc foarte bun în care am condus la șase goluri. Am reușit să menținem un avantaj liniștitor și pe final am dat posibilitatea jucătoarelor mai tinere să evolueze. Sunt mulțumit de această primă parte a sezonului, am avut o sincopă pe care ne dorim să o remediem în retur. Am realizat ce ne-am propus, suntem pe un loc de cupă europeană în acest moment, mă bucur că ne-am calificat în optimile Cupei Cupelor și important este că n-am avut nicio accidentare. Sper ca în retur să avem un parcurs cât mai bun. Vom vedea dacă vom face vreun transfer, dacă nu mergem mai departe cu lotul actual.”

Liviu Paraschiv, CSM Slobozia: „A fost un meci în care șansele noastre de victorie erau mici. Au început jocul foarte bine, am echilibrat pe finalul primei reprize, dar am jucat slab în a doua repriză. Diferența de valoare între cele două echipe este mare. Sunt mulțumit, dar îmi lipsesc trei puncte. Vroiam să avem cinci victorii, dar avem doar patru. Încă n-am avut o discuție cu conducerea legat de transferuri, avem nevoie de jucătoare pe mai multe posturi. Să vedem dacă vom și putea aduce.”

HCM Roman-CSM Slobozia 27-20 (13-9)
HCM Roman: Iuganu 6 goluri, Toskovic 6, Băbeanu 5, Stoleru 5, Agrigoroaie 3, Mihalschi 2
CSM Slobozia: Carabulea 6 goluri, Drăguț 4, Băcăoanu 3, Dăscălete 3, Grigoraș 2, Moroianu 2
Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 2/1
Eliminări: 1 x 2 min., respectiv 2 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY