România, învinsă categoric și de Ungaria la CE

1
2031

EURO 18 RUMUNIA - WEGRYEchipa națională de juniori a suferit a treia înfrângere la Campionatul European, 30-43 cu Ungaria, într-o partidă disputată duminică. Tricolorii vor evolua acum în grupa 9-16, păstrând încă șanse pentru a termina pe o poziție în primele zece, care asigură un loc la Campionatul Mondial.

În Intermediate Round, România va întâlni Belarus și Cehia, formații care vin din grupa D. Tricolorii pleacă fără punct, după înfrângerea cu Croația, astfel că este obligată să câștige ambele meciuri pentru a evolua în grupa 9-12. Prima partidă este programată mâine, împotriva Cehiei.

România-Ungaria 30-43 (13-21)
România: Mănescu B. 7 goluri, Ștefan 6, Gal 4, Laslo 4, Mănescu A. 3, Pop 3, Uruianu 2, Thalmaier 1
Ungaria: Fekete 8 goluri, Ligetvari 6, Bartok 4, Litvok Juhasz 4, Nemes 4, Urban 4, Fuzi 3, Schmid 3, Mikita 2, Szilagy 2, Varju 2, Gyori 1
Aruncări de la 7m: 1/0, respectiv 5/4
Eliminări: 8 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

1 COMMENT

  1. Acesta este rezultatul camionatului nostru de juniori unde albitrii fac tot timpul diferenta cand meciurile sunt echilibrate , unii dintre ei sunt si antrenori de juniori iar la turnee sunt (ajutati) albitrati de colegi de liga, medaliile sunt castigate in functie de sponsor si de sponsorizare, etc… Federatia ar trebui sa fie mai drastica, dar observatorii de multe ori sunt in aceeasi oala si acum se vad rezultatele.

LEAVE A REPLY