Restart pentru „câini”! Sajad Esteki aduce prima victorie a lui Dinamo în acest sezon european

0
5314

Obligată să câștige disputa de pe teren propriu cu Kadetten pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în play-off, Dinamo București și-a atins obiectivul, dar nu fără emoții. „Câinii” s-au impus cu 29-28 în fața campioanei Elveției după un gol marcat de Sajad Esteki la ultima fază a meciului, dintr-o aruncare de la nouă metri.

Doar că Dinamo ar fi putut închide conturile mai repede cu Kadetten, dacă ar fi fructificat măcar unul din cele două atacuri pe care le-a avut la 22-18. În rest, partida n-a fost una grozavă, cu multe greșeli de ambele părți, dar cu un final dramatic în schimb. Kadetten a reușit să egaleze la 28, iar Sajad Esteki a reușit să aducă victoria lui Dinamo printr-un gol fantastic, peste zidul format de apărătorii elvețienilor, la ultima acțiune a meciului. „A fost un gol norocos, trebuie să recunoaștem. Nu consider că am avut meciul în mână și l-am scăpat, știam ca va trebui să ne luptăm până în ultimul minut pentru cele două puncte. Au fost însă foarte multe greșeli.”, ne-a spus la finalul meciului antrenorul lui Dinamo.

Sajin și Grigoraș au ieșit accidentați, Șandru din nou în tribună

Dinamo a avut și astăzi 15 jucători în lot pentru acest meci, în condițiile în care Andrei Savenco este accidentat la umăr, iar Ciprian Șandru a privit și acest meci, ca și pe precedentele două, cu Vaslui și Gorenje Velenje, din tribună. Gayduchenko, Sajin și Grigoraș nu au putut termina meciul din cauza accidentărilor, iar Eliodor Voica a avut puține soluții pe final de meci la linia de nouă metri. De altfel, Novak Boskovic a evoluat din nou pe întreaga durată a partidei în inter dreapta. „Sunt probleme care trebuiau rezolvate de mult. Nu mai avem ce să facem acum, trebuie doar să strângem rândurile.”, a afirmat antrenorul campioanei României.

Pentru Dinamo București au evoluat în acest meci Ionuț Irimuș, Ștefan Grigoraș, Saied Heidarirad (portari), Hugo Descat (5 goluri), Allahkaram Esteki (5), Novak Boskovic (4), Vitaly Komogorov (4), Marius Mocanu (4), Sajad Esteki (2), Vadym Gayduchenko (2), Daniel Bera (1), Răzvan Gavriloaia (1), Liviu Mironescu (1), Alireza Mousavi și Milan Sajin.

sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti Handbal Club

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY