Reșița are doar opt seniori pentru partida cu Odorhei, din prima etapă a returului! Destinații noi pentru Turcu, Dospinescu și Drăghici!

0
3465

Situația de la HC Adrian Petrea Reșița devine din ce în ce mai dificilă, pe zi ce trece. Bănățenii au doar opt seniori în lot pentru partida din prima etapă a returului, de la Odorhei, astfel că ar putea fi nevoiți să apeleze la mai mulți jucători tineri.

Lista plecărilor s-a mărit în această săptămână, după ce Emilian Turcu a semnat cu CSM Făgăraș, Florin Dospinescu cu Dunărea Călărași și Andrei Drăghici cu CSU Suceava. De asemenea, Dusan Trifkovic și-a manifestat intenția de a pleca, însă nu are încă un nou angajament semnat, în timp ce Marko Davidovic se antrenează cu Reșița, însă contractul său nu a fost înregistrat la FRH, astfel că nu va mai rămâne. Tot cu semnul întrebării este și Tibi Popovici, care este în căutarea unei noi echipe.

Pentru deplasarea de la Odorhei, HC Adrian Petrea Reșița are un lot format din opt jucători, respectiv Andy Sămânță, Shota Tevzadze, Lucian Ignat, Raul Heimbach, Sebastian Pîrvan, Alexander Starchenko, Darius Dragon și Mihai Rohozneanu, la care s-ar putea alătura Tibi Popovici, în funcție de situația lui. Alți doi jucători care și-au dat acordul să continue, Marius Bahan și Mihail Huta, sunt indisponibili, primul fiind suspendat, iar al doilea accidentat. S-a luat de asemenea în calcul ca trei juniori să facă deplasarea la Odorhei, iar o decizie în acest sens va fi luată înaintea plecării. Bănățenii au rezolvat și problema băncii tehnice, Irinel Dumitru urmând să fie delegatul formației.

Partida HC Odorhei-HC Adrian Petrea este programată sâmbătă, de la ora 18:00.

sursă foto: expressdebanat.ro – Miruna Maria

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY