Repriză de coșmar. România a pierdut categoric în fața Sloveniei, iar șansele de a merge la Euro sunt infime

1
12903

Naționala de tineret a cedat în fața Sloveniei cu 17-31 (11-14) și șansele de a merge la Euro sunt infime în acest moment. România a avut o repriză a doua de coșmar, în care a marcat doar de șase ori, trei dintre reușite venind în primele cinci minute.

Slovenia a condus partida cu România de la un capăt la celălalt, iar tricolorii au avut doar momente în care au arătat un handbal bun. Băieții lui Ovidiu Mihăilă și Daniel Apostu au revenit în prima repriză de la 5-12 la 10-12, iar în debutul părții secunde au avut șansa de a se apropia la un gol, însă Ștefan a ratat, la scorul de 16-14. Până la final România a mai marcat doar de trei ori, iar scorul a căpătat proporții, tabela oprindu-se la 31-17 în favoarea echipei conduse de Slavko Ivezic.

Pentru România urmează partida cu Portugalia, de mâine, de la ora 20:00.

România-Slovenia 17-31 (11-14)
România: Vasile, Apostu, Merlă (portari), Thalmaier 5 goluri, Bizău 4, Csog 3, Dumitriu 1, Nagy 1, B. Mănescu 1, Heimbach 1, A. Mănescu 1, Constantina, Becheru, Ștefan, Botea, Bologa
Slovenia: Kastelic, Urbic (portari), Marguc 9 goluri, Janc 7, Malus 5, Cvetko 4, Sokolic 2, Velkavrh 2, Vlah 1, Planinc 1, Moljk, Stojnic, Kavcic, Groselj, Kotar

1 COMMENT

  1. Portarii erau altii inainte. Anul trecut la turneul final de la Bucuresti am vazut citiva portari buni. Cel de la Tirgu Jiu, cel de la Resita, etc, dar nu numai!!! Unde sunt?

LEAVE A REPLY