Replică bună a Romanului la București

1
1400

cristina varzaru constanta-csmbCSM București rămâne la patru puncte în urma primelor două clasate după succesul de pe teren propriu, 23-20 cu HCM Roman. Meciul nu a fost însă unul simplu pentru bucureștence, care n-au făcut cel mai bun meci al lor și au avut probleme destule în fața unei formații ce a adus aminte de prestațiile din sezonul trecut.

Oaspetele s-au remarcat printr-o defensivă foarte mobilă, care a recuperat multe mingi, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. După un început mai bun al CSM-ului, care a avut 4-2 după 12 minute, Romanul a revenit pe tabelă și s-a desprins la trei goluri, 6-9, în doar zece minute. Gazdele au reechilibrat rapid meciului, Torstensson restabilind egalitatea cu patru minute înainte de finalul reprizei, pentru ca la cabine cele două formații să intre la egalitate, 12-12.

Repriza a doua a fost total diferită, gazdele revenind mai motivate de la cabine și Vărzaru, în urma a trei contraatacuri, a dus scorul de la 13-13 la 16-13. Perioada bună a elevelor lui Mette Klit a continuat până în minutul 45, când Torstensson a făcut 21-14, dar s-au relaxat în final și au dat prilejul romașcancelor să se apropie. Toskovic a punctat pentru 22-19 și la acest scor echipa lui Florin Pera a avut de două ori posibilitatea de a ajunge la minus doi pe tabelă, însă au irosit situațiile avute, iar Cavaleiro a închis conturile definitiv, la atacul următor. În final, 23-20 pentru CSM, care revine pe podium și rămâne la patru puncte în urma primelor două clasate.

CSM București-HCM Roman 23-20 (12-12)
CSM București: Da Silva 5 goluri, Vărzaru 4, Martin 3, Cavaleiro 3, Rodrigues 3, Torstensson 3 (1 din 7m), Glibko 2
HCM Roman: Băbeanu 6 goluri (3 din 7m), Mihalschi 4, Agrigoroaie 3 (1 din 7m), Stoleru 2, Chitacu 2, Iuganu 2, Toskovic 1
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 5/4
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

1 COMMENT

  1. Din pacate jucatoarele de la Bucuresti joaca doar atat cat trebuie sa castige. Pot mult mai mult. Revin la problema arbitrajului. Cred ca cele de la Bucuresti de multe ori nu inteleg ce se intampla. Nimeni nu le-a pregatit pentru un meci cu Romanul , echipa cu mare priza la “fluierasi”. Sincer sa fiu am ramas cu interzis sa vad cum pot fluiera arbitrele romance in Liga Campioanelor si cum aceleasi arbitre fluiera in campionatul intern. Nu e nevoie sa dau detalii. Poate ar trebui sa il aducem pe Naceski la toate meciurile din Romania. Cred ca si calitatea campionatului s-ar ridica. Apoi antrenorii ar fi mai preocupati de joc decat de arbitraj. Poate federatia se gandeste la acest subiect. Numai suspendarile de arbitri nu ajuta. Ceva “instruiri” cu conducatorii comisiei de arbitri? Pestele de la cap …………….

LEAVE A REPLY