Repetiție pentru Rostov. CSM București s-a impus la Ploiești, dar a avut probleme în prima repriză

0
3058

CSM București a câștigat în deplasarea de la Ploiești cu 34-28 (15-16) și al doilea titlu din istorie este din ce în ce mai aproape. Formația din capitală a avut însă probleme în prima repriză, în special în defensivă, un aspect ce trebuie rezolvat în vederea partidei cu Rostov, de sâmbătă.

A fost însă per-total un meci frumos, în care CSM Ploiești a rezistat timp de 30 de minute. Cu Dmitrovic de neoprit, autoare a șapte goluri, prahovencele au intrat în avantaj la cabine, 16-15, după o primă repriză în care CSM-ul a avut probleme în apărare. De asemenea, trebuie menționat că Ploieștiul a ratat două aruncări de la șapte metri, prin Chiricuță și Dmitrovic.

Au urmat 30 de minute în care a venit rândul Ploieștiului să aibă probleme în apărare, iar acest lucru s-a văzut clar pe tabelă. Torstensson a adus CSM-ul în avantaj, 18-17 (minutul 34), pentru ca formația vizitatoare să se desprindă treptat pe tabelă până la final, după ce și Grubisic și-a intrat serios în rol. Pe final fetele lui Kim Rasmussen au ratat și ele două penalități, prin Brădeanu și Gullden, iar tabela s-a oprit la 28-34.

Cu acest succes, CSM București s-a desprins din nou la șase puncte de HCM Baia Mare și are o mână pe titlul de campioană, în timp ce Ploieștiul rămâne pe locul șase, la distanță mare de locurile de cupe europene.

Pentru bucureștence a fost ultimul meci înainte de deplasarea de la Rostov, de sâmbătă, din sferturile Ligii Campionilor.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Ploiesti1628
CSM Bucuresti1534

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY