Remiză inutilă

0
1163

turda-vaslui 14-15Sâmbătă după-amiază, Potaissa Turda și HC Vaslui s-au întâlnit în penultima etapă a turului de campionat. Cele două formații au terminat la egalitate, 25-25, într-un rezultat ce nu avantajează pe niciuna.

Ambele formații veneau după partide cu Minaur, dar după rezultate diferite: Potaissa se impusese în deplasarea de la Baia Mare, în timp ce Vasluiul pierduse pe teren propriu.

Oaspeții au început mai bine meciul de la Turda și ajutați de paradele lui Pralea s-au desprins la patru goluri după 20 de minute (9-5), dar finalul reprizei a aparținut elevilor lui Horațiu Gal. Savic a înscris după 12 minute de secetă pentru Turda, în minutul 22, și a dat semnalul revenirii, pentru ca până la pauză ardelenii să întoarcă scorul și să intre în avantaj: 12-11.

Turda a început repriza a doua așa cum a terminat-o pe prima. În primele zece minute, Lazăr și compania s-au desprins la rândul lor la patru lungimi, 16-12, iar din acel moment echipa lui Bibirig a început cursa de urmărire. Moldovenii au restabilit egalitatea cu șase minute înainte de final, prin Gabriel Bujor, și au trecut din nou în avantaj în minutul 56. Turda a întors din nou scorul, chiar dacă s-a aflat în inferioritate după eliminarea lui Savic, dar n-a putut să-și treacă în cont victoria, egalați fiind în minutul 59. În minutul rămas, niciuna din cele două echipe nu a mai înscris, astfel că partida se termină la egalitate, 25-25, un rezultat ce nu ajută pe nimeni.

Potaissa Turda-HC Vaslui 25-25 (12-11)
Potaissa Turda: Lazăr 7 goluri, Cîmpan 5, Dediu 4, Savic 2, Cîntec 2, Ignat 2, Adomnicăi 2, Alisie 1
HC Vaslui: Hagiu 5 goluri, Stan 5, G. Bujor 4, S. Ignat 3, M. Ignat 2, Bejinariu 2, Roşu 2, M. Bujor 1, Iacob 1
sursă foto: turdalive.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY