Remiză între Odorhei și Turda, victorie neconvingătoare pentru CSM București! Succes la mare luptă al Focșaniului la Făgăraș!

0
3776

Trei partide au avut loc astăzi din runda a șasea a Ligii Naționale de handbal masculin. Derby-ul zilei, HC Odorhei-Potaissa Turda, disputat la Miercurea Ciuc, s-a încheiat nedecis, 31-31. CSM București a trecut de CSM Satu Mare cu 32-25, însă nu a convins în fața nou-promovate, în timp ce CSM Făgăraș s-a impus la Făgăraș, 26-23, după un meci decis în minutele de final.

Așa cum se anticipa, HC Odorhei și Potaissa Turda au oferit un meci foarte interesant, în care cele două echipe și-au împărțit momentele de dominare. A fost 31-31 în cele din urmă, după ce Mihalcea a transformat o aruncare de la șapte metri în secundele final, ca urmare a unui fault al lui Adomnicăi, care a și văzut cartonașul albastru.

CSM București a avut o primă repriză foarte slabă în disputa cu CSM Satu Mare, pe care a câștigat-o însă cu 32-25. Oaspeții au condus cu 11-6 în prima parte, însă vicecampionii s-au trezit la timp și au egalat, 13-13, și au pus stăpânire pe joc odată cu trecerea timpului.

Dacă până acum ceda pe final de meci, de data aceasta CSM Focșani nu a mai făcut-o, în deplasarea de la Făgăraș. A fost un meci interesant, în care oaspeții au condus cu 14-9 la pauză, dar elevii lui Mitică Opriș au întors scorul, reușind să marcheze de șase ori consecutiv până în minutul 42. S-a mers cap la cap până în final, unde Cadar și Năstăsie au marcat și au închis tabela la 23-26.

Etapa se încheie mâine, cu meciurile din Banat, Poli-Steaua și Reșița-Dinamo.

Rezultatele de până acum (click pe rezultat pentru caseta tehnică):

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY