Refuzat de Dinamo, Dragoș Oprea a ajuns la THW Kiel

0
1824

dragos oprea goppingenS-a antrenat timp de două săptămâni cu Dinamo București, dar nu a mai ajuns în curtea echipei antrenate de Eliodor Voica. Acum, Dragoș Oprea a semnat cu THW Kiel un contract valabil pe un sezon, iar negocierile nu au durat  foarte mult.

Problemele de sănătate ale lui Torsten Jansen și Dominik Klein i-au făcut pe oficialii lui Kiel să caute o soluție pentru postul de extremă stângă, acolo unde îl aveau doar pe neamțul Rune Dahmke. Dragoș Oprea a fost văzut drept soluția perfectă și a semnat un contract valabil pe un sezon. „Dragoș este un jucător cu experiență și sunt încântat că am ajuns la o înțelegere atât de repede.”, a spus antrenorul echipei, Alfred Gislason.

După ce s-a antrenat cu Dinamo în vară, dar fără să semneze contractul, Dragoș Oprea a fost luat prin surprindere de oferta venită de la Kiel. „Sunt complet surprins. Nu am avut mult timp să mă gândesc. Și nici nu mi-a luat mult să o accept.” a afirmat și jucătorul născut la București.

Dragoș Oprea s-a despărțit în vară de Goppingen după 13 sezoane, echipă pentru care a evoluat în 422 de meciuri, marcând 1409 goluri.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY