Rectorul Universității Politehnica din Timișoara, Viorel Aurel Șerban, împlinește 60 de ani: „Îi dedicăm victoria obținută la Constanța”

0
2339

poli rectorPoli a obținut o victorie de senzație joi seară, pe terenul campioanei României, 28-24. Bănățenii au ținut să dedice victoria obținută rectorului Universității Politehnica din Timișoara, Viorel Aurel Șerban, cel care va împlini vârsta de 60 de ani.

După șapte ani de zile, Poli a învins din nou la Constanța, iar în tot acest interval nu a fost nicio altă echipă care să se impună pe terenul echipei de pe Litoral. La finalul partidei disputate joi seară, conducerea lui Poli a ținut să dedice succesul obținut rectorului Universității Politehnica din Timișoara, care va împlini sâmbătă vârsta de 60 de ani. „Clubul de handbal CH CSU Politehnica Timișoara îi dedică victoria obținută la Constanța domnului rector al Universității Politehnica din Timișoara, profesorul universitar doctor inginer Viorel Aurel Șerban, din dragoste și din suflet.”, ne-a declarat Sorin Sărăndan.

Poli Timișoara a trecut joi seară de HCM Constanța, 28-24, chiar pe terenul campioanei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY