Reacții după victoria CSM-ului din manșa tur cu Rostov

0
2118

CSM București s-a impus la limită, 26-25 (11-12), în manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în fața lui Rostov. Soarta calificării rămâne deschisă, fapt afirmat de cele două tabere.

Fosta jucătoare a Oltchimului, Iuliia Managarova, a felicitat campioana României pentru victorie, însă crede că Rostov este favorită la accederea în Final Four. „Vreau să felicit CSM-ul pentru victorie, dar nu înseamnă că lupta s-a terminat, încă avem șanse. Cred că în ultimele zece minute am fost puțin încordate și am făcut multe greșeli. Cred că Rostov este favorită, de ce nu? Este prima înfrângere, dar vom juca pe teren propriu, având sprijinul fanilor și cred că avem o șansă la calificare.”, a declarat la finalul partidei extrema rusoaicelor.

La rândul său, Maria Fisker a afirmat că a fost o partidă grea, iar că lupta pentru un loc în Final Four este deschisă. „A fost un meci greu. Am avut momente bune, am reușit să ne desprindem, după care au avut ele momente bune și au trecut la conducere. Am arătat că avem caracter în ultimele zece minute, am revenit și am reușit să câștigăm. Este dificil de spus de ce avem aceste căderi în joc, dar vom încerca să corectăm acest lucru. Rostov e o echipă bună pe teren propriu, se poate întâmpla orice acolo.”, a spus și daneza din lotul CSM-ului.

Returul dintre cele două formații va avea loc pe 9 aprilie, la Rostov.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY