Reacții după partida HC Adrian Petrea-Dunărea Călărași, scor 28-25

0
1320

aihan omerHC Adrian Petrea a învins pe Dunărea Călărași într-un meci disputat duminică după-amiază, la Reșița, scor 28-25. Iată declarații de la finalul meciului, de la conferința de presă:

Aihan Omer, antrenor Dunărea Călărași: „Cred că a fost un meci spectaculos din toate punctele de vedere. Țin să felicit echipa gazdă pentru felul în care s-a dăruit în meciul acesta, parca a avut o viteză în plus per-total ca și joc. Din punctul nostru de vedere, nu am prea multe de spus. Am avut o discuție cu băieții în vestiar, e inexplicabil comportamentul lor. Nu s-au concentrat. Avem o echipă cu jucători experimentați, cu multe meciuri în picioare și acest lucru m-a făcut să am o discuție cu ei. Poarta noastră n-a fost în forma cea mai bună, niciunul nu a avut o formă sportivă bună. Publicul a fost la înălțime. Sper să ne revenim repede, ne așteaptă trei meciuri grele.”

Alin Șania, jucător Dunărea Călărași: „Țin să felicit echipa adversă. Greșelile și momentele în care ne-am concetrat mai puțin ne-au costat în meciul de azi. Este greu să câștigi la Reșița, nu multe echipe o vor face, dar astăzi dacă eliminam din greșelile de pasare puteam câștiga cel puțin un punct. A fost un meci frumos, care a plăcut publicului, am avut momente în care am revenit în joc, dar ne-a lipsit acea scânteie. Mergem înainte, ne antrenăm și așteptăm returul pentru revanșă.”

Adrian Petrea, antrenor HC Adrian Petrea: „În primul rând, vreau să felicit public din Reșița, pentru atmosfera creată. Cunoșteam Călărașiului, îl cunosc pe domnul Omer, am lucrat atâta timp împreună, în fața unei echipe experimentate nu puteam decât să contracarăm prin dăruință. Echipa mea a avut dorință și determinare pe tot parcursul meciului. Mă bucur că nu am cedat în momente în care Călărașiul a revenit, mă bucur că jucătorii au ascultat ce indicații le-am dat și sper în continuare ca prin această determinare și dorință să câștigăm cât mai multe meciuri. Suntem niște actori, iar actorii au nevoie de spectatori.”

Mihai Rohozneanu, jucător HC Adrian Petrea: „Vreau să-mi felicit colegii pentru determinarea de care au dat dovadă, care a făcut diferența. Felicit suporterii și îi aștept la următorul meci.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY