Reacții după HCM Baia Mare-HC Zalău, scor 36-26

1
1371

gabi perianu baia mareHCM Baia Mare a bifat al șaselea succes în Liga Națională din tot atâtea partide disputate, în fața unei echipe a Zalăului fără Gheorghe Tadici și fără mai multe jucătoare importante.

Iată reacții de la finalul întâlnirii:

Aurelian Roșca, antrenor HCM Baia Mare: „Am rulat întregul lot avut la dispoziţie. Mă bucur că am putut aloca timpi egali de joc tuturor sportivelor, astfel încât să vedem pe cine putem conta. Consider că acest meci a fost un bun antrenament pentru ambele echipe în vederea viitoarelor confruntări.” 

Gabriela Perianu, jucătoare HCM Baia Mare: „Sunt mulţumită de victorie. Jocul nostru se leagă tot mai bine de la meci la meci şi asta este îmbucurător. Mergem din victorie în victorie, aşa cum ne-am dorit!” 

Elena Tadici, antrenor secund HC Zalău: „Am venit în Baia Mare dorindu-ne să facem un meci bun şi consider că, pe alocuri, chiar am reuşit. Am venit doar cu o parte din echipă, în special cu jucătoarele care au evoluat mai puţin. Am dorit să vedem cum se exprimă şi ele în teren. Cred că am făcut faţă cu brio adversarului nostru!” 

sursă: hcmbaiamare.ro

1 COMMENT

  1. Inteleg ca nimeni nu vrea sa se lupte cu Baia Mare sau CSM Bucuresti. Pai sa le lasam sa se antreneze pentru Liga Campionilor si sa mai scutim din deplasari sau eforturi cu celelalte echipe. Nu mai vad deloc spiritul de lupta in handbal.

LEAVE A REPLY