Reacții după ce Poli a egalat situația la general cu Steaua

0
1935

Poli Timișoara și CSA Steaua vor disputa un meci decisiv în vederea calificării în semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin, după ce aseară bănățenii au egalat situația la general.

Cei doi antrenori, Pero Milosevic și Ovidiu Mihăilă, au oferit declarații la finalul partidei.

A fost o partidă extrem de dură și bună. După meci a venit antrenorul Stelei și m-a felicitat, mi-a spus bravo. Am întrebat dacă a fost totul fair-play. Sunt foarte mulțumit, toată lumea e, pentru că toată echipa a luptat. Nu e ușor când unul din cei mai buni jucători primește cartonaș roșu la începutul meciului. Dar am avut ocazii când am jucat la antrenamente și la niște meciuri cu un stângaci în poziție de centru, Halcă s-a descurcat foarte bine. A lăsat mai mult spațiu pentru Fenici și Grigoraș. Am jucat perfect în apărare și în atac cu cap. Nu ne-am pierdut capul când eram în dezavantaj pe tabelă. Am început cu multă presiune, am pierdut mingi, nu a fost bine. Dar caracterul echipei, și publicul a ajutat foarte mult, dar mai ales caracterul și antrenamentele bune. Stăm foarte bine fizic și cu caracterul, de asta îmi felicit jucătorii. Au făcut cu adevărat o partidă enormă în apărare și în atac. Bravo. Bravo pentru public, cred că va veni aici publicul contra lui Dinamo ca să ne ajute ca și în această seară, posibil și mai bine”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul lui Poli Timișoara, potrivit sporttim.ro.

„Este o victorie, din punctul meu de vedere, corectă, să spun așa, pentru că am făcut foarte multe greșeli în repriza a doua. Mai avem un meci la București, trebuie să-l pregătim, să-l tratăm cu maximă seriozitate și să câștigăm astfel încât să intrăm în primele 4 echipe ale campionatului. A fost un meci de încărcătură. Vreau să felicit în primul rând brigada de arbitri care au avut o atitudine corectă. Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în această săptămână aici. Dacă avem funcții unde avem nu este foarte corect să facem anumite presiuni. A fost o săptămână care cred că nu a făcut cinste clubului Poli Timișoara pe care eu îl respect foarte mult și știu ce înseamnă acest club ca tradiție. Dar nu a fost corect cum au procedat această săptămână. Au pus presiune pe oameni, pe arbitri, pe tot ce înseamnă… deci în meciul tur a fost un arbitraj, din punctul meu de vedere, corect. Și astăzi, din punctul meu de vedere, a fost corect și chiar vreau să-i felicit pentru că au făcut față unui meci greu. Cred că lipsa noastră de concentrare în atac, graba în anumite momente, lipsa eficienței la linia de 9 metri. Toate adunate, s-a schimbat puțin jocul și din păcate n-am mai putut să revenim. Cred că pierderea lui Martin Johannson în apărare a contat, să spunem, mai mult pentru noi, nu neapărat Chikovani, nu ne-a pus mari probleme la începutul jocului. În repriza a doua am făcut niște greșeli pe un fond de joc mai în viteză, am aruncat foarte repede la poartă, au fost câteva erori în apărare care ne-au costat. Nu pot să spun că ne-a fost mai ușor cu Chikovani sau fără”, a spus și Ovidiu Mihăilă la încheierea meciului.

Meciul decisiv dintre cele două formații va avea loc pe 4 mai, pe terenul Stelei.

sursă foto: sporttim.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY