Reacții de la partida Dinamo București-HCM Constanța, scor 25-22

0
1028

constantin stefan dinamo bucurestiDinamo a reușit să ia șase puncte campioanei în sezonul regulat, după succesul de miercuri seară, 25-22, de pe teren propriu. În urma acestor rezultate, Dinamo termină prima parte a sezonului pe locul trei, iar HCM Constanța pe locul patru, iar cele două formații se pot întâlni din nou, în finala play-off-ului.

Declarații de la finalul partidei de aseară: 

Constanin Ștefan, antrenor Dinamo București: „A fost un meci greu, așa cum ne așteptam, am jucat cu echipa campioană, care are un joc foarte bun din punct de vedere tactic, o apărare masivă și, astăzi, un portar Popescu în mare formă. În repriza a doua am mărit viteza de joc, ne-am creat câteva situații de contraatac și faza a doua și am reușit să facem o diferență pe care am știut să o gestionăm până la final. Dinamo și Constanța sunt două echipe de valori apropiate, consider că terenul propriu a contat pentru noi astăzi. Astăzi cert este că am avut o prospețime în plus față de ei. Sper să vină lumea din ce în ce mai multă la sală, intrăm în play-off și ne dorim să urcăm cât mai sus. Vrem să abordăm fiecare meci la victorie, ne vom pregăti foarte atent și vom încerca să trecem în faza a doua.” 

Zvonko Sundovski, antrenor HCM Constanța: „Vreau să felicit echipa Dinamo pentru câștigarea acestui meci. Noi am jucat să câștigăm acest meci. Am fost obosiți, e normal să fim obosiți, nu am avut posibilități să facem schimbări, avem puțin timp să recuperăm jucătorii accidentați și să ne pregătim pentru play-off. E normal ca situația financiară să-i afecteze pe jucători, dar când intrăm pe teren încercăm să uităm totul. Am fost penalizați de către Federație, dar nu asta e important, ci cum s-a arbitrat acolo. Astăzi nu au fost probleme cu arbitrajul, astăzi n-am avut jucători, Toma n-a fost cu noi. Nu a fost însă singura cauză a eșecului, în primul rând noi am fost obosiți, iar în al doilea rând Dinamo a fost echipa mai bună.”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY