Răzvan Cenușă, adversarul Odorheiului în Cupa Challenge: „Avem numai de câștigat”

0
1504

razvan cenusaLa Red Boys Differdange, adversara Odorheiului din optimile Cupei Challenge, evoluează și Răzvan Cenușă, care se va afla la primul contact cu handbalul românesc de la despărțirea de Steaua.

Portarul luxemburghezilor este de părere că echipa sa va avea doar de câștigat din dubla cu HC Odorhei și pentru el este un prilej de a se revedea cu familia și cu prietenii săi din țară. „Pentru noi, cu orice echipă am fi cazut, nu aveam nimic de pierdut, avem numai de câștigat. Cu atât mai mult cu o echipa românească de pe primul loc în Liga Națională, cu un public care știe handbal și care își încurajează echipa tot meciul. Mulți dintre jucătorii noștri sunt la prima participare în cupele europene, iar din astfel de mecuri au numai de câștigat. E o ocazie pentru mine să revăd familia și foștii colegi.”, ne-a declarat Răzvan Cenușă. Obișnuit cu victoriile împotriva Odorheiului de pe vremea în care juca la Reșița și Steaua, portarul de 36 de ani și-a adus aminte de acele momente. „Steaua era atunci o echipă foarte bună, cu jucători de echipă națională și cu o mare experiență, cu meciuri multe în cupele europene. Reșița la fel, am reușit să câștigăm Cupa Challenge când nimeni nu ne dădea vreo șansă, cu un antrenor de excepție, drept dovadă este antrenorul echipei naționale. Vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru că a fost alături de mine într-un moment delicat al carierei mele. Știm că pornim cu șansa a doua, dar noi o să pregătim meciul serios. E foarte greu să-i batem, dar mingea e rotundă, nu se știe niciodată.”, a concluzionat Răzvan Cenușă.

Primul meci dintre HC Odorhei și Red Boys Differdange va avea loc în weekend-ul 14/15 februarie, în România, returul fiind programat o săptămână mai târziu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY