Răzvan Bernicu: „Urmărim să ne legăm, ca joc, de la meci la meci”

0
1533

Razvan-Bernicu-560x345CSU Suceava a pierdut primele două teste din această vară, de la Turda, cu Potaissa, 23-34 și 30-36. Pe Răzvan Bernicu nu l-au interesat însă rezultatele din aceste meciuri însă, echipa fiind la un nou început de drum.

Suceava a mers la Turda fără doi jucători, Cristi Bursuc și Gabriel Burlacu, ambii accidentați ușor. Pentru CSU au fost primele două amicale din această vară, iar Răzvan Bernicu a tras primele concluzii. „Au fost primele două meciuri, avem mulți jucători noi. Urmărim să ne legăm, ca joc, de la meci la meci și apoi, odată cu trecerea timpului, să-i integrăm pe cei care au venit acum.”, ne-a spus antrenorul Sucevei.

Legat de ultimele transferuri realizate, cei trei ex-iugoslavi, Răzvan Bernicu ne-a spus: „Sunt jucători tineri, de perspectivă. Ei se antrenează de o săptămână cu noi, probabil că la turneul de la Suceava vor fi și ei în ritm cu echipa.”.

Săptămâna viitoare, Suceava se va deplasa la Sighișoara, pentru un turneu de pregătire la care mai participa naționala de juniori și naționalele universitare ale României și Mexicului, iar peste două săptămâni va avea loc Memorialul „Mihai Mironiuc”, de la Suceava, unde vor lua startul Dinamo București, HC Vaslui și CSM București.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY