Răzvan Bernicu are 14 jucători la dispoziție

0
2112

csu suceava reunire 14-15Înscrisă în Liga Națională după ce a profitat de desființarea Carașului, CSU Suceava a reluat pregătirea. Răzvan Bernicu are la dispoziție 14 jucători în acest moment, iar lotul urmează să fie definitivat în perioada următoare.

După plecările masive de la echipă, Răzvan Bernicu are totuși la dispoziție un lot de 14 jucători. Printre ei se află și Cristi Bursuc și Bogdan Șoldănescu, foști componenți ai echipei, care sunt foarte aproape de a ajuns la o înțelegere cu conducerea. Dacă primul este liber de contract după ce s-a despărțit de Potaissa Turda, Șoldănescu mai are contract pe încă un sezon cu HCM Constanța, dar a primit acceptul campioanei de a-și căuta echipă.

Printre noutăți se află și Maxim Baleaev, o extremă dreapta ce a evoluat în sezonul trecut la Știința II Bacău, dar și Iulian Alexa, un junior de la Extrem Baia Mare. Sucevenii poartă negocieri cu alți doi sportivi, Tudor Marta, rămas fără angajament după desființarea Carașului, și Tiberiu Popovici, liber după ce contractul cu CSM Călărași a expirat.

Lotul Sucevei va pleca la începutul săptămânii viitoare la Șipoțel, pentru ca în august să dispute mai multe meciuri amicale. Răzvan Bernicu se bazează în aceste zile pe următorii jucători:
Andrei Spiridon, Cristi Tcaciuc (portari), Răzvan Dumitraș, Ioan Tcaciuc, Mihai Sandu, Andrei Olariu, Gabriel Burlacu, Alin Petrea, Adrian Târzioru, Teodor Roban, Cristian Bursuc (Potaissa Turda), Bogdan Șoldănescu (HCM Constanța), Maxim Beleaev (Știința II Bacău), Iulian Alexa (Extrem Baia Mare).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY