Rapidul își testează potențialul în disputa cu Bistrița: „Nu am avut obiectiv în Cupa României!”

0
1891

Pentru prima oară după trei ani de zile, o divizionară secundă ajunge în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Rapid București întâlnește pe CSM Bistrița miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, într-o partidă televizată de Digisport.

Rapidistele pleacă din postura de outsider în disputa cu Bistrița, formație ce a terminat sezonul Ligii Naționale pe locul 8 și care a trecut în optimi de Corona Brașov, în deplasare. Rapidul nu are ca obiectiv victoria, ci își testează mai degrabă potențialul în fața unei echipe din prima ligă. „E un meci foarte greu. Bistrița a eliminat Corona, la Brașov, în optimi, probabil că își doresc să meargă în cupele europene. Pentru noi este un test în vederea sezonului viitor al Ligii Naționale, pentru că nu am avut un obiectiv în Cupa României.”, ne-a declarat Alina Dobrin. Pentru acest meci, singura absență din tabăra gazdelor este cea a Georgianei Brătulescu.

Ajunsă la 40 de ani, simbolul Rapidului nu se gândește că acesta ar fi ultimul meci în fața fanilor giuleșteni, care au fost prezenți în număr mare de mai multe ori în acest sezon. „Las timpul să decidă, nu mai vreau să mă exprim în privința retragerii. Dacă va fi să renunț în vară, voi anunța și îmi voi lua la revedere de la suporteri în primul meci de acasă din sezonul viitor. Dacă nu voi mai fi în teren, voi lângă fete și voi încerca să le ajut cum pot.”, a încheiat Alina Dobrin.

Partida dintre Rapid București și CSM Bistrița va avea loc miercuri, de la ora 17:00, în Sala „Rapid”. Prețul unui bilet este de 5 lei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY