Problemele continuă pentru Mihaela Cheța Foltic

0
1292

mihaela chetaAccidentată în perioada de pregătire, perioada de indisponibilitate a Mihaelei Cheța Foltic se prelungește. Portarul Zalăului s-ar putea opera în această săptămână la spate, ceea ce înseamnă că va rata tot turul campionatului.

Până acum în acest sezon, Cheța Foltic nu a jucat niciun minut pentru HC Zalău. “Speram ca Mihaela Cheţa Foltic să-şi revină în această perioadă, dar şi-a mai făcut un control medical şi se pare că trebuie operată. În orice caz, nu mai suntem de acord nici noi, dar nici ea să tergiversăm lucrurile. Sunt costuri cu controalele medalicale, plătim salariul lunar, iar ea face doar act de prezenţă la antrenamente. Cred că vom merge fără ea, cel puţin până la finalul primei părţi a campionatului”, a declarat Gheorghe Tadici pentru magazinsalajean.ro. 

De asemenea, în această perioadă de pauză cauzată de acțiunea echipei naționale, Zalăul a încercat să mai transfere o jucătoare, însă s-a lovit de probleme. “Am vrut să transfer în această perioadă un pivot, dar, din cauza problemelor cu ANAF-ul, am fost nevoit să renunţ şi am anunţat jucătoarea că nu mai putem efectua acest transfer”, a mai spus tehnicianul echipei din Sălaj.

În această pauză, Zalăul a disputat două partide amicale în Ungaria, ambele pierdute în fața lui Debrecen, 26-39 și 25-34. În etapa următoare, echipa se va deplasa la Sebeș, sâmbătă de la ora 18:00.

sursă foto: magazinsalajean.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY