Probleme mari pentru Angola în înfrângerea cu Spania, la CM 2017: niciun portar nu a fost valid începând cu minutul 40 al partidei!

0
3474

Învinsă categoric de Slovenia și Macedonia în primele două meciuri de la Mondial, Angola nu a avut o misiune ușoară nici în disputa cu Spania, de luni seară. Africanii au pierdut 22-42 în fața europenilor, dar au întâmpinat probleme mari pe parcursul partidei.

Angola a deplasat la Mondial un lot de 15 jucători, dintre care trei portari, însă cu Spania pe foaia de joc au fost înscriși doar 13 din ei. A treia opțiune pentru postul de portar, Juliao Gaspar, a fost lăsat în afara lotului din „motive tehnice”, așa cum a afirmat antrenorul Alexandre Machado, iar interul stânga Belchior Kamuanga s-a accidentat la genunchi la antrenamentul premergător meciului.

Problemele pentru Angola au continuat și în timpul partidei cu Spania. Giovany Muachissengue a părăsit terenul de joc pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost lovit în față în primul minut, iar în locul său a intrat Gilberto Figueira. Acesta nu a stat pe teren decât 12 minute, deoarece a primit cartonașul roșu după ce s-a ciocnit de Alejandro Costoya, în încercarea de a intercepta o pasă de contraatac. Muachissengue a revenit pe teren, dar s-a accidentat în minutul 19 și a continuat într-un picior! Accidentarea lui s-a agravat însă în minutul 40 și a fost nevoit să părăsească terenul de joc pentru trei atacuri, locul său fiind luat de centrul Manuel Nascimento.

Astăzi, Angola întâlnește Islanda, de la ora 21:45.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY