Probleme la Metalurg. 19 jucători au decis să nu facă deplasarea la Zagreb, din SEHA League

0
1286

metalurg-zagrebDevenită una din forțele Europei, povestea lui RK Metalurg poate să ajungă la sfârșit cât de curând. Între conducerea clubului și jucătorii echipei s-a produs o ruptură, iar drept consecință jucătorii au luat decizia de a nu face deplasarea la Zagreb pentru meciul din SEHA League, cu campioana Croației.

Aflată într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, Metalurg se confruntă și cu altfel de probleme în acest moment. Neplătiți de trei luni de zile, dar dornici să-și facă treaba cât mai bine, jucătorii s-au revoltat la adresa lui Lino Cervar și a conducerii, fiind de părere că din cauza lor de la Metalurg a dispărut spiritul de învingător și de sacrificiu. „Impresia noastră este că interesul lui Cervar nu este Metalurg, jucătorii sau creșterea de talente, ci este doar o dorință a lui de a sta pe banca echipei cât mai mult posibil, în același timp fără niciun sentiment pentru club, sport sau jucători.”, afirmă jucătorii, potrivit balkan-handball.com.

Aseară, la antrenamentul echipei, ultimul înaintea deplasării de la Zagreb, din SEHA League,patronul Minco Jordanov a fost și el prezent. Acesta și-a început discursul prin a spune că „cine nu dorește să rămână la club sub comanda lui Lino Cervar ca antrenor, este liber să plece.”. Consecința ? 19 jucători din cei înscriși în SEHA League au părăsit antrenamentul și au decis să nu facă deplasarea la Zagreb. Mai mult, internaționalul sârb Miroslav Kocic și-a reziliat contractul cu Metalurg, după doar trei luni în tricoul echipei. În această situație, Metalurg are doar juniori la dispoziție pentru meciul din această seară, dar ar putea să nu se prezinte, ceea ce ar atrage o amendă din partea SEHA.

Partida dintre HC Prvo plinarsko drustov și HC Metalurg este programată în această seară, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY