Probleme de efectiv pentru Corona Brașov înaintea duelurilor cu Ploiești, CSM București și Baia Mare

0
2371

Luna februarie se anunță a fi una de foc pentru Corona Brașov, în care va disputa șase partide importante: patru în Liga Națională plus dubla din Cupa EHF cu Odense. Ocupanta locului trei are însă probleme mari de efectiv, patru jucătoare de bază fiind în acest moment indisponibile.

Cea mai recentă pierdere din tabăra brașoveană este cea a lui Carmen Cartaș, care a suferit o fractură de piramidă nazală fără deplasare în meciul cu SCM Craiova, de duminică, după un contact cu Zivkovic. Interul Coronei a scăpat de operație, dar va absenta aproximativ o lună de zile de pe teren. Jucătoarea transferată în vară va mai fi supusă totuși unui control medical și în funcție de verdictul medicilor ar putea reveni mai repede pe teren.

De asemenea, Mihaela Briscan va lipsi cel puțin încă două săptămâni, în timp ce Georgiana Ciuciulete va reveni în luna aprilie la antrenamente. În plus, Bogdan Burcea nu o are la dispoziție momentan nici pe Camelia Hotea, răcită, însă extrema stângă ar putea juca în deplasarea de la Ploiești, de duminică.

Șase partide oficiale dispută Corona Brașov în această lună: CSM Ploiești (deplasare), CSM Unirea Slobozia (acasă), CSM București (deplasare), HCM Baia Mare (acasă) și dubla cu HC Odense din Cupa EHF.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY