Primul transfer anunțat și de Dunărea Brăila!

0
1037

HC Dunărea Brăila a oficializat astăzi prima mutare în perspectiva sezonului viitor. Echipa brăileană a adus-o pe macedoneanca Jovana Sazdovska, cea care a mai evoluat în România pentru Măgura Cisnădie și care a jucat în Liga Campionilor în două sezoane consecutive.

HC Dunărea Brăila o aduce pe Jovana Sazdovska, extremă stângă de 26 de ani, de la Thuringer, fosta campioană a Germaniei. Sazdovska a evoluat la Thuringer timp de două sezoane și a bifat în primul dintre ele prezențe în grupele Ligii Campionilor. Macedoneanca se va afla la a doua experiență în România, după ce a mai evoluat pentru Măgura Cisnădie în anul competițional 2016-2017. “Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu HC Dunărea Brăila. Sunt nerăbdătoare să începem pregătirea, să îmi cunosc noile colege dar și staff-ul tehnic. Îmi doresc să am o evoluție cât mai bună și să marchez cât mai multe goluri. Aștept să cunosc și suporterii și îmi doresc să ne bucurăm împreună de cât mai multe victorii. Îi așteptăm alături de noi pentru că avem nevoie de susținerea lor”, a afirmat Jovana Sazdovska pentru pagina oficială de Facebook a clubului, HC Dunărea Brăila – Oficial.

Pe lângă Cisnădie și Thuringer, Szadovska a mai jucat pentru cele mai importante echipe ale Macedoniei, Metalurg Skopje și Vardar Skopje.

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY