Primele mutări și la Craiova!

0
2471

SCM Craiova a anunțat oficial astăzi primele transferuri în perspectiva sezonului 2018/2019. Gruparea din Bănie a adus până în acest moment patru jucătoare, două din campionatul intern și două din străinătate.

SCM Craiova a transferat un portar, bulgăroaica Ekaterina Dzhukeva, un pivot, Timea Tătar, un inter dreapta, Elena Gjorgjevska, și o extremă stânga, Ana Maria Tănăsie.

Ekaterina Dzhukeva vine la Craiova după un sezon petrecut la gruparea maghiară Kisvardai, acolo unde a fost colegă cu Marina Dmitrovic, viitoarea jucătoare a Brașovului. Dzhukeva are experiență la nivel înalt, evoluând pentru MKS Selgros Lublin în Liga Campionilor, inclusiv împotriva CSM-ului. În vârstă de 30 ani, bulgăroaica a mai jucat în Islanda, la IBV și HK Reikjavik, și în Spania, la A.D Sagardia Marina Park.

Elena Gjeorgjievska se întoarce în România după o pauză de doi ani de zile. Interul dreapta ce a mai evoluat în Liga Națională pentru HCM Baia Mare merge la Craiova după două sezoane petrecute la Alba Fehervar și a mai jucat de-a lungul timpului pentru echipe importante ale Europei, Kometal Skopje, Vardar Skopje și Buducnost.

Timea Tătar și Ana Marie Tănăsie sunt jucătoare bine cunoscute de către publicul din România. Tătar ajunge în Bănie de la Corona Brașov, formație pentru care a evoluat un sezon, iar Tănăsie se întoarce la Craiova după trei ani.

SCM Craiova a confirmat totodată și jucătoarele ce nu se vor mai regăsi în lotul echipei, începând cu această vară: Yuliya Dumanska, Andreea Pricopi (ambele HCM Râmnicu Vâlcea), Valentina Ardean-Elisei, Nicoleta Tudor, Bobana Klikovac (FTC) și Teodora Popescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY