Primele mutări la Călărași!

0
4662

La puțin timp după ce a terminat sezonul 2016/2017, AHC Dunărea Călărași a anunțat oficial și primele mutări în vederea noului an competițional. Formația de pe Borcea se desparte de nouă jucători și a transferat, până în acest moment, trei străini.

Conducerea clubului a organizat joi o conferință de presă în care a anunțat primele mutări ale verii. Dunărea Călărași se va despărți de Răzvan Gavriloaia, Sabin Ignat, Marius Ignat, Nikolay Sorokin, Konstantin Kurilenko, Florin Acatrinei, Anatoli Bulov, Vladimir Carali și Iulian Halcă, toți aflați la final de contract.

Pentru sezonul următor, Dunărea Călărași a transferat până acum trei ex-iugoslavi: Vuk Lazovic, Stanko Stankovic și Josip Peric.

Vuk Lazovic este un pivot de 29 de ani cu experiență în cupele europene și care vine de la liderul din 2.Bundesliga, TuS Lubbecke. Născut la Belgrad, Lazovic a mai evoluat la RK Partizan, RK Vardar, Steaua Roșie Belgrad și RK Vojvodina.

Stanko Stankovic evoluează pe postul de inter dreapta, s-a format la RK Derventa și a mai evoluat în carieră la RK Borac Banja Luka, Bosna Sarajevo, RK Vogosca și Al Taraja. În vârstă de 27 de ani, Stankovic a evoluat într-un singur sezon al cupelor europene până acum.

Josip Peric a fost adus de Dunărea Călărași de la HC Odorhei, acolo unde a petrecut un singur sezon. Internaționalul bosniac a fost al șaselea marcator al Odorheiului în acest sezon, cu 70 de reușite.

sursă foto: Facebook SZKC – Székelyudvarhelyi KC

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY