Prima victorie din istorie a Vasluiului în fața Odorheiului!

0
3467

HC Vaslui a obţinut primul succes în faţa Odorheiului, într-o manieră de super-echipă, răzbunând toate cele şase dueluri directe pierdute până acum.

Spectatorii prezenţi ieri în Polivalentă au avut parte de un adevărat spectacol handbalistic, cu multă forţă pe faza defensivă şi goluri de calitate. Cele două echipe au avut o primă repriză echilibrată, cu alternanţă la conducere pe tabelă, oaspeţii fiind cei care au plecat la vestiare cu un minim avantaj, scor 14-15.

Debutul părţii a doua a fost perfect pentru vasluieni, care s-au desprins pe tabelă, scor 19-17, având şi şansa de a face diferenţa la trei goluri, însă graba din jocul echipei antrenate de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte a stricat scenariul. Vasluiul a menţinut avansul de două goluri minute bune de joc. A venit minutul 49, când tribuna a “explodat” de bucurie, Vasluiul ducând ecartul la patru goluri, scor 25-21.
Ultimele zece minute au aparţinut gazdelor, care au oferit cel mai bun handbal al sezonului, ducând diferenţa la cinci goluri, scor 30-25, când mai erau două minute de joc.

Etapa continuă vineri, sâmbătă și duminică, după următorul program (click pe rezultat pentru marcatori):

sursă: Cristi Lapa – obiectivvaslui.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY