Prestație dezamăgitoare în prima deplasare a sezonului

2
1522

gjeorgijevska baia mare-lublinHCM Baia Mare a suferit o înfrângere severă în prima deplasare europeană a sezonului, 24-34 pe terenul lui Metz. Campioana a făcut un joc sub așteptări, în care a greșit nepermis de mult.

Plecată în Franța cu gândul de a obține prima victorie în deplasare din Liga Campionilor, HCM Baia Mare s-a întors cu coada între picioare. Campioanele au făcut un joc dezamăgitor, în care momentele bune au fost sporadice, iar rezultatul de la final nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Prima repriză s-a încheiat cu un avantaj de trei goluri al gazdelor, însă în primele 30 de minute campioana a nimerit de opt ori poarta apărată, foarte bine de altfel, de Glauser. În afara acestui fapt, HCM a făcut multe greșeli, atât în atac, unde a avut în față o defensivă avansată și extrem de agresivă, cât și în apărare, și a avut doar câteva momente de handbal adevărat, când a revenit de la 5-10 la 9-10. Eliminarea lui Szucs a făcut ca Metz să se desprindă din nou pe tabelă și să încheie prima repriză în avantaj, 13-10.

HCM Baia Mare a început partea a doua așa cum a terminat-o pe prima: în corzi. Metz a făcut 17-10 în doar cinci minute și campioana a reușit să puncteze în primele zece minute ale reprizei secunde doar prin acțiuni individuale. Jocul slab a continuat și Kamto a făcut 27-17 în minutul 50, pentru ca diferența maximă să fie stabilită de Baudoin două minute mai târziu (29-18). Finalul nu a adus nimic nou, iar campioana pleacă învinsă din prima deplasare europeană a sezonului și așteaptă duelul cu Larvik, de vineri.

Metz Handball-HCM Baia Mare 34-24 (13-10)
Metz Handball: Glauser, Pierson, Dangueguer (portari), Gros 7 goluri, Baudoin 6, Luciano 5, Kamto Njitam 4, Broch 3, Flippes 2, Zaadi Deuna 2, Gonzales Ortega 2, Horacek 1, Liscevic 1, Mendy 1, Kpodar, Andryushina
HCM Baia Mare: Arenhart, Ungureanu (portari), Buceschi 5 goluri, Davydenko 5, Do Nascimento 3, Ardean-Elisei 3, Tătar 3, Herrem 2, Lobach 1, Gjeorgijevska 1, Nechita 1, Szucs, Makeeva, Marin, Tiron
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 6/3
Eliminări: Kamto Njitam, respectiv Szucs, Ardean-Elisei, Lobach, Marin

2 COMMENTS

  1. Asa cum spuneam lot excelent echipa zero. Intuiesc o problema de comunicare. Lectiile de limba romana se pare ca nu dau rezultate.

LEAVE A REPLY