Prestație de senzație a lui Mihai Popescu în poarta lui St. Raphael ! Șimicu și Csepreghi, printre marcatori

0
3344

mihai popescu st raphael2Mihai Popescu şi Alex Şimicu au câştigat „derby-ul românesc” din prima divizie masculină de handbal din Franţa. Miercuri seară, în Palatul Sporturilor din Creteil, echipa gazdă, la care activează internaţionalul român Alex Csepreghi, a cedat în disputa cu Saint Raphael, scor 26-30 (12-16). Pentru oaspeţi, Mihai Popescu a fost „omul meciului”, portarul român având 18 intervenţii salvatoare, cu un procentaj de 43 la sută! Determinat a fost şi Alex Şimicu, interul stânga român fiind al doilea marcator al echipei de pe Coasta de Azur, cu 7 reuşite (toate din acţiune), din 11 aruncări, cărora li se adaugă şi 3 pase decisive.

De cealaltă parte, pentru echipa din suburbiile Parisului, Alex Csepreghi a reuşit să înscrie 3 goluri din 9 auruncări la poartă, ex-constănţeanul având şi două pase decisive.

Deşi US Creteil şi Saint Raphael se aflau la egalitate de puncte înaintea acestui meci, din etapa a VII-a a primei divizii din Hexagon, ambele echipe având câte opt puncte, jocul a fost controlat în întregime de oaspeţi, care s-au instalat la conducere încă din primele minute şi au dus jocul către o victorie clară şi meritată.

În clasamentul D1, Saint Raphael a urcat pe locul 4, cu 10 puncte, la doar două puncte în urma liderului PSG, care are, însă, un meci mai puţin. US Creteil rămâne în prima jumătate a clasamentului, pe locul 6, cu opt puncte. În etapa următoare, miercuri, 28 noiembrie, Saint Raphael joacă pe în faţa propriilor suporteri contra celor de la Nîmes (locul 5, 9 puncte), în timp ce US Creteil se deplasează la Toulose (locul 10, 6 puncte).

sursă: sportsudest.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY