Președintele Sergei Samsonenko va conduce Vardar de pe bancă în disputa cu Leipzig din Liga Campionilor!

0
2867

Finanțatorul campioanei Macedoniei, Sergei Samsonenko, a luat o decizie neașteptată înaintea duelului cu Leipzig din Liga Campionilor, programat vineri de la ora 21:30. Miliardarul rus va sta chiar el pe banca tehnică și va conduce echipa până când va găsi o soluție pentru postul de antrenor principal.

Sergei Samsonenko a decis să încheie colaborarea din Indira Kastratovic, cea care a dus Vardar de trei ori în Final Four-ul Ligii Campionilor în ultimii trei ani, după remiza cu FTC Rail Cargo din prima etapă a Ligii Campionilor. Favorit la preluarea echipei pare să fie fostul tehnician al HCM-ului din Baia Mare, Tone Tiselj, care în prezent antrenează pe Debrecen. Alte nume menționate sunt cele ale lui Juan Carlos Pastor și David Davis.

Samsonenko nu le va avea la dispoziție pentru meciul cu Leipzig pe Lazovic, Mavsar și Klikovac. Miliardarul rus va fi ajutat de pe margine de Ace Stankowski și Eduard Koksharov, cel din urmă fiind fost internațional rus, medaliat cu aur la Olimpiada din 2000 de la Atena.

sursă foto: handball-planet.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY