Povestea Ploieștiului, tot mai aproape de sfârșit! Ramona Farcău este prima jucătoare declarată liberă de FRH, restul componentelor pot pleca și ele peste șase zile

0
3917

Criza de la CSM Ploiești se adâncește pe zi ce trece, iar astăzi handbalistele clubului prahovean au primit o nouă veste proastă legată de deblocarea situației financiare. Activitatea clubului a fost suspendată, iar participarea în Liga Națională și Cupa EHF pare imposibilă în acest moment.

Mai mult, toate componentele Ploieștiului și-au depus memorii la FRH pentru a deveni libere de contract, iar timpul rămas pentru soluționarea litigiilor este de șase zile. Până acum, Ramona Farcău este singura jucătoare declarată liberă de către comisiile FRH, memoriul său fiind judecat în regim de urgență după ce handbalista a achitat o taxă suplimentară. „S-a luat decizia sistării activităţii, pentru că nu se mai poate continua aşa. Fără sportivi şi antrenori, clubul îşi pierde obiectul de activitate. Oamenii nu mai pot să muncească fără bani şi e de înţeles decizia lor. Sportul din Ploieşti este în colaps în acest moment! E păcat de munca depusă de oamenii din club de-a lungul timpului, pentru că performanţa nu se face în două-trei luni, ci se ajunge la ea în ani de zile. Iar clubul ajunsese, acum, la cea mai mare performanţă din istorie, dar a avut neşansa să dea peste acest funcţionar din primărie, directorul economic Nicoleta Crăciunoiu, care le-a spulberat visele sportivilor, antrenorilor şi iubitorilor de sport din oraş”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, conform site-ului oficial al clubului.

Primul meci oficial al Ploieștiului în noul sezon este programat pe data de 11 septembrie, pe teren propriu, împotriva Zalăului.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY