Potaissa Turda transferă de la Tatran Presov

0
1623

michal-urban-3Cu patru etape înaintea finalului turului de campionat, Potaissa Turda s-a întărit. Ardelenii au ajuns la un acord cu centrul slovac Michal Urban, în vârstă de 28 de ani, care a evoluat în cariera sa doar la Tatran Presov.

Michal Urban nu a evoluat deloc în acest sezon, el neprelungindu-și înțelegerea cu Tatran Presov, care a expirat în vară. Totuși, Urban a primit acceptul conducerii de a se antrena cu echipa, iar acum a ajuns un acord cu Potaissa Turda, după ce a negociat și cu alte echipe. Centrul de 28 de ani poate debuta pentru Potaissa în partida de mâine, cu Dunărea Călărași. „Urban va fi mâine pe foaie. E un jucător foarte rapid, aduce un plus de viteză. A fost ușor de convins, era a doua opțiune la Tatran, iar după ce ei au transferat încă un centru, nu și-a dorit să mai rămână.”, ne-a declarat președintele echipei Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac.

În momentul de față, Horațiu Gal are la dispoziție trei coordonatori de joc după aducerea slovacului Urban. Totuși, președintele echipei spune că nu se pune problema ca de la Turda să plece unul din ei, cel puțin până în vară. „Fiecare are avantajul lui. Marian are un plus de experiență, Liberț are un plus de forță, iar Urban are un plus de viteză și o experiență la un alt nivel. Vom merge cu toți trei până în vară, atunci vom trage linie.”, a concluzionat Flaviu Sâsâeac.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY