Potaissa Turda se întoarce în Luxemburg, pentru sferturile Cupei Challenge!

0
4254

Potaissa Turda și-a aflat traseul până la o posibilă finală în Cupa Challenge. Ardelenii au avut șansă la tragerea la sorți a sferturilor, unde vor întâlni din nou o formație din Luxemburg, la fel ca și în optimi, HB Dudelange.

Misiunea din semifinale s-ar putea anunța mai dificilă, în condițiile în care Potaissa Turda, dacă va trece de HB Dudelange, va întâlni fie pe HC Sloga Pozega, fie pe Valur Reykjavik. În acest caz, băieții lui Horațiu Gal se pot întâlni cu Sporting Lisabona, cea mai puternică echipă rămasă în competiție, doar în finală.

HB Dudelange este în prezent a cincea echipă din campionatul Luxemburgului, la trei puncte de Handball Esch, formație pe care Turda a eliminat-o în optimi. Până acum în Cupa Challenge, Dudelange a trecut de Hapoel Ashod cu 56-55 la general, după aruncările de la șapte metri (ambele meciuri au avut loc în Luxemburg și fiecare echipă a câștigat cu 28-23), și de HC ZNTU-ZAB Zaporozhye, 57-54 la general (25-27 în tur și 32-27 în retur, ambele meciuri în Luxemburg).

Programul sferturilor (24/25 martie și 1/2 aprilie):
HC Sloga Pozega (Serbia)-Valur Reykjavik (Islanda)
Potaissa Turda (România)-HB Dudelange (Luxemburg)
AC Doukas (Grecia)-Sporting CP (Portugalia)
JMS Hurry UP (Olanda)-HKM Sala (Slovacia)

Programul semifinalelor:
Câștigătoarea sfertului 4-Câștigătoarea sfertului 3
Câștigătoarea sfertului 1-Câștigătoarea sfertului 2

sursă foto: Mircea Roșca – ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY