Potaissa Turda s-a despărțit de cel mai bun marcator al său

0
3856

Potaissa Turda va începe anul 2016 fără rusul Alexei Grigoriev, cel mai bun marcator al echipei din prima parte a sezonului. Contractul dintre cele două părți a fost reziliat de comun acord.

Adus în vara trecută de la Balatonfuredi, Alexei Grigoriev a avut probleme în a se adapta în România, iar în aceste condiții înțelegerea a fost reziliată pe cale amiabilă. „Împreună cu Alexei, am decis încheierea contractului său cu formaţia noastră. A fost vorba, pur şi simplu, de o problemă de adaptare la handbalul românesc. Din păcate, nu putem să aducem niciun handbalist acum, deoarece în această perioadă nu se pot face transferuri.”, a declarat președintele clubului, Flaviu Sâsâeac, pentru turdanews.ro. Rusul de 33 de ani a marcat de 57 de ori pentru Potaissa în prima parte a sezonului.

De asemenea, Vlad Coman a părăsit gruparea ardeleană și va juca pentru CSM Oradea începând din această lună. „Vlad a primit o ofertă foarte bună pentru el, din partea celor de la Oradea. El avea nevoie să joace, şi la Potaissa, cu Varo şi Pallag era greu să evolueze meci de meci. Este primul jucător format la Turda, care este transferat. Vlad o să aibă tot timpul uşa deschisă la Potaissa, îi dorim mult succes la noua sa echipă.”, a declarat preşedintele Flaviu Sâsâeac pentru aceeași sursă.

Numărul jucătorilor care părăsesc Turda în acest sezon ajunge astfel la trei, primul fiind Mikhail Niazhura.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY