Potaissa Turda, în cautarea primelor puncte pe teren străin: „Trebuie să dăm valoare meciului cu Bacău”

0
1249

claudiu dediu potaissa-bacauPrimul meci al etapei a șasea masculine are loc la București, între CSM București și Potaissa Turda. Venită după un succes important, cu Știința Bacău, echipa din Ardeal speră să spargă gheața și în deplasare, acolo unde a pierdut cu Steaua și Poli Timișoara.

Victoria cu Știința Bacău n-ar avea însă valoare pentru Potaissa, dacă aceasta n-ar fi dublată de un succes în capitală, pe terenul CSM-ului, crede Flaviu Sâsâeac, președintele Turzii. „Trebuie să dăm valoare meciului cu Bacău. Avem nevoie să dublăm victoriile de acasă cu puncte de afară. S-a refăcut atmosfera bună în cadrul echipei, cea cu care am făcut performanță în sezonul trecut. Victoriile te unesc și jocul cu Bacău ne dă speranța că rotițele funcționează așa cum ne-am închipuit noi în vară. Desigur, durează luni să funcționeze cu adevărat, dar trebuie să arătăm că suntem pe drumul cel bun. Vrem să facem un meci bun mâne, să fie o bornă de moral înaintea partidei cu Constanța. Avem 5 meciuri în 14 zile, e o nebunie, dar pentru asta ne-am pregătit în vară. Trebuie să gestionăm cât mai bine experiența și omogenitatea și să valorificăm atuurile noastre. CSM București vine după două înfrângeri consecutive, dar au obținut un rezultat mare cu Dinamo. Ei fiind cu cuțitul la os, vor da totul și considerând jocurile bune din turneele de pregătire și prestația din meciul cu Dinamo, pleacă cu prima șansă. Vrem să facem un joc cât mai bun și echipa mai bună să câștige.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac.

În continuare, pentru Potaissa Turda nu pot evolua Lucian Ignat și Nenad Savic, ambii accidentați. În sezonul trecut, ardelenii s-au impus pe terenul CSM-ului cu 27-19. Partida dintre CSM București și Potaissa Turda va avea loc vineri, de la ora 18:00, în Sala „Rapid”. Meciul va fi arbitrat de cuplul Harabagiu/Stănescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY