Potaissa Turda a luat un jucător important de la Timișoara! „Am venit la Turda cu gândul, ca pe viitor, să câștig un titlu de campion”

0
1159

După ce s-a despărțit de trei jucători la finalul lui 2019, Potaissa Turda a reușit să aducă transfere o piesă importantă de la Poli Timișoara. Milos Dragas a semnat cu gruparea turdeană și ajunge la a patra echipă din România pentru care evoluează.

Milos Dragas și-a reziliat de curând contractul cu Poli Timișoara și a semnat cu Potaissa Turda, deși a avut și alte propuneri. Sârbul de 29 de ani s-a alăturat noilor săi colegi în această dimineață și a efectuat primul antrenament sub comanda lui Horațiu Gal. „Am venit la Turda cu gândul, ca pe viitor, să câștig un titlu de campion. Îmi place foarte mult proiectul de la Potaissa, modul în care este organizat clubul și abia aștept să debutez în fața suporterilor. Întotdeauna mi-a plăcut atmosfera de la Turda, seamănă cu ce era la Odorhei și acesta este un motiv pentru care am venit la Potaissa. Pe noi, sârbii, ne motivează foarte mult când jucăm într-o astfel de atmosferă. Sper ca publicul să ne susțină în continuare, să ne îndeplinim împreună obiectivele propuse.”, a spus Milos Dragas pentru pagina oficială de Facebook a Potaissei Turda.

În România, Dragas a mai jucat pentru HC Odorhei, Minaur Baia Mare și Poli Timișoara.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY