Potaissa caută primul succes pe terenul Energiei într-un meci oficial

0
1049

HANDBAL MASCULIN - POTAISSA TURDA - DINAMO BUCURESTIEliminată din Cupa EHF, dar cu un moral bun după succesul din returul cu Nexe, Potaissa Turda merge la Energia Pandurii Tg. Jiu pentru primul meci al returului. Ardelenii s-au deplasat în Gorj cu gândul de a obține primul succes din istorie pe terenul Energiei, dar și de a se apropia de locurile de play-off.

Potaissa Turda vrea să înceapă returul campionatului cu un succes pe terenul Energiei, formație care se află pe ultimul loc, dar care are două victorii consecutive, cu Minaur și Suceava, primul în campionat, al doilea în Cupă. Echipa lui Horațiu Gal vrea să spargă gheața și să câștige în premieră la Târgu Jiu. „Atmosfera pe care o simt la echipă este foarte bună. Ultimele două meciuri, înfrângerea de la Odorhei și victoria cu Nexe au adus o motivație bună, care ne trebuie și la Târgu Jiu pentru a câștiga. Ei au făcut surprize cu un lot cu multe accidentări, ultimele două meciuri le-au câștigat. Au dorința de a scăpa de ultimul loc, noi vrem să ne apropiem de plutonul din față și cred că va fi un meci bun. Sper ca la sfârșit să ne bucurăm de victorie.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele Turzii.

Pentru partida de la Târgu Jiu, Horațiu Gal nu se va baza pe Urban și Mureșan, ambii accidentați. Meciul dintre Energia și Potaissa va avea loc joi, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY