Poli trece de Steaua, situația bucureștenilor se complică

1
1396

poli-steaua 14-15 playoutPoli Timișoara a învins pe Steaua București în prima etapă a play-out-ului, scor 27-22, ajungând astfel la 16 puncte în clasament. În schimb, situația echipei lui Viorel Mazilu este din ce în ce mai complicată, având în vedere victoria Sucevei de pe teren propriu, cu Energia.

Steaua a plecat la Timișoara cu gândul de a repeta partida din sezonul regulat, atunci când a câștigat cu 24-22. Doar că Poli n-a lăsat loc de surprize, fiind în permanență la conducere, cu excepția unor momente de la finalul primei reprize.

De la 1-2, Poli a făcut 5-2 și ulterior s-a desprins la patru goluri pe tabelă, după reușita Fenici, din minutul 18 (8-4). Au venit însă cele mai bune momente ale oaspeților din meci, care au egalat la 8, prin Nistor, în minutul 21, dar din clipa aceea a urmat un recital polist. Bănățenii au refăcut diferența de patru goluri până la pauză, 14-10, iar până la jumătatea actului secund elevii lui Pero Milosevic au rezolvat soarta celor trei puncte. Steaua a cedat și a dat posibilitatea bănățenilor de a face o diferență de zece goluri, 26-16, însă a revenit pe final și a evitat un eșec drastic. Echipa lui Viorel Mazilu rămâne ultima, la trei puncte de Energia, și este obligată să câștige partida de duminică, de pe teren propriu cu Suceava, pentru a rămâne în cursa pentru evitarea retrogradării.

Poli Timișoara-CSA Steaua Alexandrion București 27-22 (14-10)
Poli Timișoara: Grigoraș 11 goluri, Fenici 5, Chikovani 4, Timofte 3, Santeiu 1, Kaftin 1, Halcă 1, Leordean 1
CSA Steaua: Georgescu 7 goluri, Salinas 4, Juverdianu 3, Rudovic 2, Pîrîianu 2, Nistor 2, Szoke 1, Corzo 1

sursă foto: sporttim.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY