Poli Timișoara și CSM București, în fața calificării în ultimul tur preliminar! Milosevic și Marijanac, în lotul de 16 al CSM-ului!

0
2033

După victoriile din tur, Poli Timișoara și CSM București se află la 60 de minute distanță de calificarea în ultimul tur preliminar al Cupei EHF. Cele două reprezentante ale României întâlnesc astăzi pe OIF Arendal și HC Zamet, bănățenii pe teren propriu, iar vicecampionii în deplasare.

Față de primul meci, Pero Milosevic a efectuat două modificări în lot: Răzvan Vâlceanu și Claudiu Șimicu au dispărut din lotul de 16, în locul lor fiind convocați Wilhelm Wokan și Alexandru Gurănescu. Partida va avea loc cu începere de la ora 19:00, în Sala „Constantin Jude”.

Și Zvonko Sundovski a efectuat modificări importante în lot față de primul meci. Krsto Milosevic și Sasha Marijanac vor juca pentru prima oară în acest sezon, cei doi neavând drept de joc în Liga Națională. Cei doi îi vor înlocui pe luându-le locul lui Mario Blazevic și Iulian Stamate. La fel ca și la Odorhei, în etapa trecută, Marius Novanc va fi singurul pivot al echipei. HC Zamet-CSM București are loc la Rijeka, de la ora 19:00.

În tur, ambele formații românești s-au impus, Poli 24-23, iar CSM București 29-23.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY